Cocktailurile de vară, în special băuturile amestecate cu gin, sunt esențiale pentru o petrecere în grădină. Dar nu trebuie să te limitezi la clasicele încercate și testate. Îți poți impresiona invitații cu un cocktail roz de gin și zmeură sau cu o limonadă de casă.
Inspiră-te din cocktailurile create pentru tine de Pavel Sochor, barmanul bistroului Karlin și distileria Garage 22 din Praga.
.
Umple un pahar de whisky cu gheață.
Adaugă Aquavit norvegian și suc proaspăt de lime.
Agită bine.
Amestecă apoi cu o bere de ghimbir rece.
Agită ușor.
Decorează cu o crenguță de mărar proaspăt.
.
Răcește un longdrink glass, care este un pahar cilindric de aproximativ 400 ml.
Umple paharul răcit cu gheață.
Adaugă 40 ml de gin și amestecă bine.
Combină cu apă tonică rece. Raportul dintre gin și apă tonică nu trebuie să depășească 1:3.
Amestecă bine cu o linguriță pentru cocktail pentru efervescență.
Decorează cu o felie de grapefruit.
Pune zmeura într-un shaker și zdrobește-o cu un pistil / muddler.
Apoi adaugă celelalte ingrediente în shaker.
Agită energic fără gheață.
Adaugă gheață.
Strecoară printr-o strecurătoare fină într-un pahar de cocktail, cum ar fi un cupă de șampanie.
La sfârșit înfige două-trei bucăți de zmeură proaspătă pe o țepușă de cocktail și așaz-o deasupra paharului.
.
Zdrobește fructele proaspete într-un pahar folosind un muddler / pistil de bar.
Adaugă siropul de zahăr, sucul de citrice și gheața.
Toarnă și apa minerală și amestecă cu o lingură de bar.
Poți aromatiza apa minerală cu ierburi - mentă, melisa, busuioc, oregano sau coriandru.
Pentru a putea servi cantități mai mari, folosește un recipient pentru limonadă.