M-am mutat împreună cu soțul meu aici în urmă cu câțiva ani și de atunci nu a existat nicio zi fără să schimb ceva prin casă. Și pentru că nu obosesc deloc când vine vorba de asta, probabil că amenajarea apartamentului nostru nu se va termina niciodată.
Paleta cromatică principală a livingului este compusă din nuanțe de gri și bej.
Nu poți avea niciodată suficiente perne. Ca să nu mai spunem că acestea transformă rapid și ușor decorul
În apartament a existat inițial o bucătărie în formă de L, însă aceasta nu era bine proiectată. Din motive de organizare, sertarele extensibile sunt mai practice. Așa că am știut că trebuie să îl conving pe soțul meu să facă o insulă care să facă legătura între bucătărie și living
Toată lumea era îngrijorată că insula va ocupa mult spațiu, dar până la urmă a fost exact invers. Interiorul pare mai aerisit, mai luminos și mai generos. Așa că a făcut minuni pentru camera întunecată și nu foarte mare. Nu mi-ar fi teamă să adaug o insulă chiar și într-o bucătărie mai mică.
Insula din bucătărie împarte spațiul în diferite zone practice și, de asemenea, face ca interiorul să pară deosebit
Bucătăria albă este completată de elementele din lemn și de plante
Diferite organizatoare, cutii și coșuri ajută la păstrarea lucrurilor în ordine.
Lipsa de lumină. Din fericire, zugrăveala albă a pereților, bucătăria gri deschis cu blat alb și canapeaua de culoare deschisă ne-au ajutat în a lumina interiorul.
Ador să combin scaunele. Pe lângă asta, iubesc lenjeriile de pat albe și pernele decorative. Trebuie să mă abțin să nu mai cumpăr altele noi. Soțul meu dă din cap în fața obsesiei mele pentru perne, dar, din fericire, uneori nici nu observă că am mai adăugat încă una.
Livingul este compus în principal din piese cu forme și materiale simple
Pe de altă parte, comoda atrage atenția prin designul său de inspirație mid-century.
Paleta de culori a dormitorului este din nou în principal alb și nuanțe de gri-bej stins.
Căsuțele mele dragi din Thailanda și toate pernele, desigur.
L-aș descrie ca fiind unul modern, completat de piese diverse din punct de vedere stilistic. Însă, în urmă cu cinci ani, eram mult mai sălbatică atunci când venea vorba de schimbări în materie de design interior.
Cu vârsta, însă, am avut o revelație: cu cât mai simplu, cu atât mai bine. Este mai practic să-ți iei mobilă în tonuri neutre și să ai parte de o sumedenie de culori când vine vorba de accesorii. Acum sunt mult mai subtilă. Am nevoie de calm, iar tonurile mute și neutre îmi oferă acest lucru.
Dormitorul nu are nevoie de decorațiuni inutile. Un corp de iluminat elegant, un ceas deșteptător și bineînțeles...pernele sunt suficiente.
Comoda servește acum și ca masă de schimbat copilul.
Coșulețul pentru copii este ușor și stivuibil, astfel încât poate fi mutat cu ușurință între camere.
Nuanțele neutre au undă verde și când vine vorba de accesorii pentru bebeluși.
Nu aș putea să mă lipsesc de spațiile de depozitare și organizatoare. Din păcate, simțul meu al ordinii este în regulă doar până când încep din nou să rearanjez totul, iar atunci soțul meu are nevoie de un nou „manual de instrucțiuni” pentru apartamentul nostru. (râde)
Avem o cameră pentru copii, dar am folosit-o foarte puțin până acum. Centrul tuturor activităților este livingul cu bucătărie. Îl privesc pe soțul meu cum se joacă cu bebelușul din bucătărie. Este frumos. De aceea, acum aș fi ales o canapea mult mai mică pentru a încadra și o zonă de joacă.
Camera băiețelului nu trebuie să fie neapărat toată albastră. Gabriela l-a asortat cu nuanțe neutre și l-a înveselit cu accesorii în tonuri de portocaliu și verde stins.
Păi, întotdeauna aș face lucrurile diferit. Cum ar fi camera micuțului nostru. Încă nu sunt sigură de asta. Camera, nu micuțul! (râde) Dar este adevărat că sunt extrem de mulțumită de bucătărie. Este practică și nu aș schimba nimic la ea acum, ceea ce este un miracol.
De la sora și nepoata mea, care au ambele un gust deosebit și un ochi pentru ansamblu, precum și pentru detalii. Nu-mi place să recunosc, dar mă inspir de pe Pinterest. Acolo am găsit zambilele în borcane de sticlă, care este una dintre decorațiunile mele preferate de sezon.
Centrul tuturor activităâilor este livingul cu bucătărie
O varietate de jucării de la Done by Deer îi vor ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile psihomotorii.
Un colț de lucru face și el parte din camera copilului.
Imaginile și câteva decorațiuni fac zona de lucru minimalistă mai confortabilă.
În bucătărie, pentru că acolo au loc cele mai importante conversații.
Călătoriile sunt dragostea mea, așa că avem câteva accesorii din Bali, Gabon și Serbia în casa noastră. Și un puc de hochei de la Jocurile Olimpice din China. Dar este ascuns pentru că nu se potrivește nicăieri.
Îmi place combinația de piese vechi și noi, dă viață interiorului. Admir când cineva poate combina lucrurile astfel. Din păcate, nu sunt un expert în domeniu, dar am vopsit ușa veche cu geamuri cu verde și gresia veche din baie în alb. Se pune?
Materialele naturale „îndulcesc” baia în alb și negru.
Gabriela a obținut o cameră mai luminoasă vopsind gresia în alb.
Fereastră imensă și o terasă. Pe care oricum conservatorii nu le-ar aproba, așa că, din fericire, nu am nevoie deloc de un buget nelimitat.
Întotdeauna aș alege o canapea mare și confortabilă. Cu cel puțin cinci perne.
Vopsirea ușii în verde mentă a dat holului o notă de eleganță.
Există o oglindă în hol, care ajută la mărirea vizuală a spațiului îngust.
Nu îl mobilați deodată, ci încetul cu încetul. Este mai distractiv. Și lăsați-vă ghidați de ce vrea inima și ce ce au nevoie membrii familiei Pe scurt - amenajați locuința în funcție de preferințe, nu de tendințele actuale.
Este important să ne simțim bine la noi acasă și nu ca într-un showroom de mobilă. Nu este necesar să fie aranjat totul ca în revistele de design interior, dar trebuie să ne simțim confortabil.