SUPA
1. Roșiile cherry, ardeiul și ceapa tăiate în bucăți și usturoiul curățat se pun într-un vas de copt, se stropesc cu ulei de măsline și se adaugă sare și piper, după gust.
2. Se coc în cuptorul preîncălzit la 200 °C timp de aproximativ 50 de minute.
3. După ce s-au copt, se adaugă busuiocul peste legume și se amestecă cu bulionul de legume cald până la omogenizare.
PÂINE PRĂJITĂ
4. Se presară o felie de pâine cu mozzarella, se acoperă cu o altă felie de pâine și se prăjește în uleiul încins pe ambele părți.
5. La final, se presară cu brânză telemea și se coace în cuptor la 200 °C timp de aproximativ 4-5 minute.
SERVIREA
6. Se adaugă peste supa de roșii câteva frunze de busuioc proaspăt, parmezan, se stropește cu smântână și ulei de măsline și se servește cu pâinea crocantă cu brânză ornată cu pătrunjel.